11 STK Pet interaktive Produkt Kat Fjer Toy Interaktive Feather Teaser Toy Udtrækkelig Kat Legetøj Wand
kr68.16 kr57.23

11 STK Pet interaktive Produkt Kat Fjer Toy Interaktive Feather Teaser Toy Udtrækkelig Kat Legetøj Wand

0 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:n11523

Katten fjer toy kommer med 11 pack.Praktisk og økonomisk.Det er et godt stykke legetøj til katte og kan give langvarige underholdning til dit kæledyr!

Funktioner:

Perfekt Cat Toy: Katte er vilde med at jagte spil!Denne fjer wand kan gøre så meget sjov for dine katte, og hjælpe dem med at opbygge tillid og venskab med dig.

Godt for Kat Sundhed: Dette kattelegetøj hjælpe dine katte holde en aktiv og dyrke mere motion, at øge kattens interesse og stimulere kattens forstand, at holde dem sunde og mindske risikoen for depression.

Høj Kvalitet: fjer toy sæt med sikker, ikke-giftige og øko-venligt materiale.Farven er ikke giftig og sikkert for dine katte, fjer er naturligt.

Udtrækkelig og Fleksibel og Let: wand strækker sig fra 15-39 tommer som en fiskestang.Det er langt nok og let, swing nemt og gemme din energi, hvilket gør pirring en kat er ikke længere en manuel job for dig.Trukket til mindre størrelse efter play, let at opbevare.Den er fleksibel og stærk, selv med en aggressiv kat.

Leveres med 10 stk fjer og 1 stk wand.Fjer ' s hoved er udskiftelig at gøre mere friskhed og sjov, katte vil ikke være kedeligt længere.Bell på fjer kan tiltrække sig opmærksomhed fra katten.

Problemer, bedes du kontakte vores butik uden tøven.Ære til at betjene dig!

Specifikation:

Navn: Cat toy fjer

Vigtigste materiale: Fjer

Package Oplysninger:

Pakke størrelse: 25 * 15 * 8cm/ 9.84 * 5.90 * 3.15 i

Pakke vægt: 73g

Plast Emballage

Pakke Liste:

1* Kat fjer toy(11 pack)

Tags: xr kawss.

  • Legetøj Type: Fjer Legetøj
  • Type: katte
  • Materiale: Andre
Yderligere oplysninger